Ενεργοί Πολίτες για Θ.Καποτά: «Ψεύδεται για την δήλωση στήριξης του Παχατουρίδη από τους Ανοικτούς Ορίζοντες»

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Με κοινή και πολύ σκληρή ανακοίνωσή τους, τα στελέχη της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για το Περιστέρι» Φώτης Κουγιουμτζής, Σοφία Αλεξοπούλου και Ανδρέας Πιλάλης, βγάζουν στην «σέντρα» τον προσχωρήσαντα στο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παχατουρίδη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, Θανάση Καποτά, για την δήλωσή του με την οποία ισχυρίσθηκε ότι η προερχόμενη από τους Ενεργούς Πολίτες  δημοτική παράταξη «Ανοικτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι», στηρίζει τον νυν δήμαρχο Περιστερίου, επεξηγώντας ότι πρόκειται για ανύπαρκτη απόφαση η οποία εξυπηρετεί μόνο προσωπικές επιδιώξεις του… του προσάπτουν δε έντονο καιροσκοπισμό και πολιτικό αριβισμό.

Ουσιαστικά κατηγορούν τον κ. Καποτά ότι ψεύδεται  προκειμένου αν εξυπηρετήσει τα προσωπικά πολιτικά συμφέροντα του…

Όλη η ανακοίνωση των τριών… στελεχών

Η δήλωση του κ. Καποτά ότι η δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι» στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο στις επικείμενες εκλογές, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια, γιατί δεν βασίζεται σε αποφάσεις οργάνων της παράταξης, όπως Γραμματεία, Γενική Συνέλευση, παρά μόνο σε προσωπικές επιδιώξεις.

Τουναντίον  όπως δηλώσαμε στην πρόσφατη παραίτησή μας από τη Γραμματεία της παράταξης, είχε αποκλεισθεί οποιαδήποτε σύμπλευση με τη δεξιά διοίκηση του Δήμου και είχαν προταθεί συνεργασίες και προγραμματικές συμφωνίες των δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης σε προοδευτική κατεύθυνση.

Δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Περιστέρι, δεν έχουν καμμιά σχέση με τις αρχές της αριστεράς και τη δημοκρατία, αλλά χαρακτηρίζονται έντονα από καιροσκοπισμό και πολιτικό αριβισμό.

Οι πολίτες σύντομα θα κρίνουν πρόσωπα και συμπεριφορές.

  • Φώτης Κουγιουμτζής, πρώην επικεφαλής Ενεργών Πολιτών
  • Σοφία Αλεξοπούλου, πρώην δημοτική σύμβουλος
  • Ανδρέας Πιλάλης, πρώην συντονιστής Ενεργών Πολιτών
Μοιραστείτε το:
Tagged