ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Περιστερίου: Ήλθε η ώρα το «φαινόμενο Παχατουρίδης» να οδηγηθεί στα «αζήτητα»… (ανακοίνωση)

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Στους Περιστεριώτες το φαινόμενο «Κασσελάκη» και της ανάδειξής του  μέσω των ΜΜΕ και των  Social Media, δεν προκάλεσε έκπληξη. Αυτό το μοντέλο το έχουμε υποστεί εδώ και 20 χρόνια. Είναι το «Φαινόμενο Παχατουρίδης». 

Ίδια και συνεχιζόμενη για 20 χρόνια επικοινωνιακή καταιγίδα:

  • Λάμψη και φως μέσα από το λίφτινκ στα έργα του παρελθόντος.
  • Κανένα έργο υποδομής.

O αναφερόμενος ως «μέγας δήμαρχος», Οικειοποιήθηκε όλο το σχεδιασμένο έργο της παρελθούσας διοίκησης Δημητρακόπουλου, όπως το μετρό με τις πλατείες και το Δημαρχείο. Τις 35 νέες πλατείες της διοίκησης Δημητρακόπουλου. Το μεγάλο έργο της αποχέτευσης που το βρ’ήκε ολοκληρωμένο. Τα νέα σχολικά συγκροτήματα, Τα ΚΑΠΗ, τους παιδικούς σταθμούς, τα αντιπλημμυρικά, και τις πεζοδρομήσεις, κλπ….  Προκύπτει όμως ότι η λάμψη και το φως, πωλούνται στους Περιστεριώτες, μέσο μιας «εικονικής πραγματικότητας», ως ανάδειξη ενός Δήμου της εργασίας, σε Δήμο Πολυτελείας.

Ήλθε η ώρα το «φαινόμενο Παχατουρίδης» να οδηγηθεί στα «αζήτητα»…

Με μία ανακοίνωση έκπληξη, -σε σχέση με την πολιτική «σούπα» στην οποία έχει περιπέσει στα αζήτητα και στην ανυπαρξία, η κεντροαριστερά στην πάλαι ποτέ κόκκινη τοπική κοινωνία του Περιστερίου-,  οι «πιστοί θεματοφύλακες»  του τοπικού ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (η Τοπική Οργάνωση Περιστερίου), δηλώνουν με ότι ο χώρος τους, παραμένει σε πλήρη πολιτική υγεία, μη επιτρέποντας στους «Κύκλωπες και τους Λαιστρυγόνες» της ανίκανης συναλλαγής να τον λεηλατήσουν, γοητευμένοι από τις σειρήνες του Παχατουρίδη για το μοίρασμα  της τοπικής εξουσίας…

Είναι εντυπωσιακό ότι μετά από χρόνια πολιτικής αδράνειας και ουσιαστικής ανυπαρξίας, χρόνια που πολλοί προσπάθησαν να λεηλατήσουν την πολιτική ύπαρξη και προίκα της, η οργάνωση αρθρώνει εντυπωσιακό λόγο σε ότι αφορά τα τοπικά δρώμενα, με μία ανακοίνωση που «σπάει» κόκαλα, αποδομώντας  όλη την μέχρι τώρα πολιτική του επί 20ετεία δημάρχου κου Παχατουρίδη,  σημειώνει την ανυπαρξία ουσιαστικού έργο7υ ν από αυτόν για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταλήγοντας ότι το «φαινόμενο Παχατουρίδη» ήλθε η ώρα στις αυριανές αυτοδιοικητικές εκλογές να πάει στα αζήτητα…

Όλη η ανακοίνωση της ΤΟ ΠΑΣΟΠΚ-ΚΙΝΑΛ Περιστερίου για τις αυριανές εκλογές

«Προκάλεσε έκπληξη σε μεγάλο τμήμα  της Ελληνικής κοινωνίας, κυρίως στους σκεπτόμενους πολιτικοποιημένους πολίτες, η επιτυχία ενός χρηματιστή της Αμερικάνικης χρηματαγοράς στις εσωκομματικές εκλογές προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εργαλείο την μαζική-επιθετική επικοινωνιακή πολιτική, χωρίς θέσεις και άποψη για την ανάπτυξη πολιτικής και στρατηγικής, κατέλαβε την θέση του προέδρου και αναδείχτηκε στο «Φαινόμενο Κασσελάκη».

Η επικοινωνία βεβαίως σαν μέσω για να πετύχει, χρειάζεται την δεκτικότητα των κοινωνικών δυνάμεων που απεθύνεται. Εδώ αποδεικνύεται ότι τα μέλη- ψηφοφόροι στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούσαν με φανατισμό εκείνο το «φαινόμενο» που θα τους οδηγούσε σύντομα στην κατάληψη της εξουσίας.

Εξουσία για την εξουσία. Η ιδεολογική βάση της νέας αριστεράς ας πάει περίπατο.

Στους Περιστεριώτες βέβαια αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να προκάλεσε έκπληξη. Αυτό το μοντέλο το έχουμε υποστεί εδώ και 20 χρόνια. Είναι το «Φαινόμενο Παχατουρίδης». 

Ίδια και συνεχιζόμενη για 20 χρόνια επικοινωνιακή καταιγίδα:

  • Λάμψη και φως μέσα από το λίφτινκ στα έργα του παρελθόντος.
  • Κανένα έργο υποδομής.

Οικειοποιήθηκε όλο το σχεδιασμένο έργο της παρελθούσας διοίκησης όπως το μετρό με τις πλατείες και το Δημαρχείο. Τις 35 νέες πλατείες της διοίκησης Δημητρακόπουλου. Το μεγάλο έργο της αποχέτευσης. Τα νέα σχολικά συγκροτήματα, Τα ΚΑΠΗ, τους παιδικούς σταθμούς και τις πεζοδρομήσεις.

Εγκατέλειψε τα σχεδιαζόμενα έργα όπως την ενοποίηση του κεντρικού άλσους με τους υπόλοιπους χώρους εκατέρωθεν και παράλληλα την υπογειοποίηση τμήματος της Αγίου Βασιλείου. Αντίθετα στο χώρο αυτό λειτουργεί διαχείριση απορριμμάτων που προκαλεί ρύπανση σε όλη την περιοχή.

  • Εγκατάλειψη της δημιουργίας Δικτύων πρασίνου σε όλο τον Δήμο και σύνδεση με το Ποικίλο όρος για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
  • Εγκατάλειψη των αντιπλημμυρικών έργων στην παρακηφίσια ζώνη και κυρίως στην περιοχή Τσαλαβούτα η οποία κινδυνεύει με μελλοντική μεγάλη καταστροφή.
  • Εγκατάλειψη του σχεδίου διάνοιξης στους πρόποδες του Ποικίλου της Ανατολικής Περιφερειακής οδού (οδός Τεμπών).
  • Εγκατάλειψη των περιφερειών του Δήμου χωρίς καμία βελτίωση των υποδομών τους.
  • Εγκατάλειψη της δημιουργίας διοικητικών κέντρων για τα διαμερισματικά συμβούλια.
  • Εγκατάλειψη της ολοκλήρωσης της διάνοιξης της Τζων Κένεντυ για άμεση πρόσβαση στο νοσοκομείο.
  • Λάμψη και φως μέσα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού έργου, των θεατρικών παραστάσεων και της εγκατάλειψης του θεάτρου Φοίνικα και την ανάδειξη της τραγουδιστικής υποκουλτούρας.
  • Λάμψη και φως με διαρκή επικοινωνία και καθημερινά βιντεάκια στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προκύπτει όμως ότι η λάμψη και το φως, αποτελούν για τους Περιστεριώτες, μέσω μιας «εικονικής πραγματικότητας», την ανάδειξη ενός Δήμου της εργασίας, σε Δήμο Πολυτελείας.

Λάμψη και φως και η απόλυτη κυριαρχία του «φαινόμενου Παχατουρίδη» φαίνεται να κλονίζεται όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr όπου το 27,3% λέει σίγουρα όχι στην επανεκλογή του και το 22,1 μάλλον όχι.»

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Περιστερίου

———————

Η τελευταίοι σπασμοί της αντίδρασης «του τίποτα»…

Κι όμως, στην ανακοίνωση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Περιστερίου, που αν μη τι άλλο0 δείχνει ότι  ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί στην Πόλη του Περιστερίου, συνεχίζει να αναπνέει με πολιτική υγεία, υπήρξε αντίδραση, σύμφωνα δε με πληροφορίες πολύ σφοδρή και σε προσωπικό επίπεδο…

Δράστες, γνωστοί πολιτικοί «σουλατσαδόροι», «εκταμιευτές» δημοσίου και δημοτικού χρήματος και  επαγγελματικών διοικητικών βοηθημάτων στα καθημερινότητά τους, -δεν θα  αναφερθούμε ούτε στα ονόματά τους, ούτε στα ωφελήματά τους από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και την διοίκηση Παχατουρίδη-, και διαχρονικοί συνομιλητές του δημάρχου Παχατουρίδη, που αν και υποτίθεται ότι  ανήκουν ψυχή και σώματι  από παλαιόθεν στον κεντροαριστερό χώρο που εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μάλιστα  είναι εγγεγραμμένα μέλη του. Η επιθετική κραυγή  της πολιτικά υπαρξιακής αγωνίας τους, προς τους συντάκτες της ανακοίνωσης,  η φράση «διχάζεται το ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του». Τόσο καλά… εξάλλου ο λαός λέει για όσους  είναι μόνο στα πάρε «έφαγαν τα σύκα και θέλουν να φάνει τα συκόφυλλα»… Για την ιστορία…, οι διαμαρτυρόμενοι για την ανακοίνωση της ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Περιστερίου, είναι μέλη μεν του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα διαχρονικά, αλλά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με το ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Παχατουρίδη, έχουν συναλλαγές  με τον Δήμο και την διοίκησή του και το ποιο βασικό όταν κλήθηκαν, έστω και διερευνητικά  να δηλώσουν αν θα συμμετείχαν στη συγκρότηση  αμιγούς ψηφοδελτίου, συμμετοχής της  παράταξης στις δημοτικές εκλογές  για τον δήμο Περιστερίου, δήλωσαν, σύμφωνα με πληροφορίας  την καθολική άρνησή τους, αποκρύπτοντας ότι είχαν ήδη δεχθεί να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου της Πόλης…

Νίκος Παρίκος

Μοιραστείτε το:
Tagged