Wikileaks: H Aρχή του Τέλους

Κυβέρνηση
Μοιραστείτε το:

 

Wikileaks: H Aρχή του Τέλους για Τσίπρα & Καμμένο

Είναι από τους ανθρώπους που ασχολείται με την πολιτική από χόμπι. Στα μυστικά της πολιτικής τον μύησε ένας παλιός του εργοδότης ο οποίος ακόμα ρίχνει βαριά την σκιά του στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ένας επιχειρηματίας, που από τα “αριστερά ως τα δεξιά” της πολιτικής πίνουν νερό στο όνομά του… 

——————

Το “Κέντρο” της πλατείας Κλαυθμώνος, οι υποκλοπές, το ιστορικό στέλεχος, τα Εργαλεία…

-Αγαπητέ μου φίλε, τέτοια παιχνίδια είναι για μεγάλα παιδιά, αυτοί είναι ερασιτέχνες, επικίνδυνοι 

Ένα άρθρο με σασπένς, αποκαλυπτικό για όσα συνέβησαν το τελευταίο σαββατοκύριακο, ένα άρθρο που μιλάει για ατυχή χρήση κάποιων Εργαλείων που δώρισαν υπερατλαντικοί φίλοι στην κυβέρνηση. Ενα άρθρο που μιλάει για κάποιο “Κέντρο” -μάλλον στην πλατεία Κλαυθμώνος- το οποίο έχει δυνατότητες STASI και κακές συνήθειες. Το Κέντρο αυτό μάλιστα βρίσκεται έναν όροφο πάνω από το γραφείο πρώην στελέχους κραταιού κόμματος. 

Το άρθρο έχει τίτλο Wikileaks: H Aρχή του Τέλους… και το διαβάσαμε στο Vimaonline.gr.  Φέρνει την υπογραφή Μέγας Αρχιερέας. 

Αρχίζει κάπως έτσι… 

Πριν από καιρό ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου από κάποιον που ζητούσε να με δει από κοντά. Oι συναντήσεις μου με τον “Σταθμάρχη” όπως τον λέω πειράζοντάς τον, βγάζουν ειδήσεις, οι οποίες πάντα συνοδεύονται από κέρασμα σε τραπέζι που πάντα πρέπει να έχει ψάρι. 

Αν και είναι αρκετά ευκατάστατος και οικονομικά ανεξάρτητος με επιχειρήσεις διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο, “προϋπόθεση” για να βρεθούμε είναι να τον κεράσω ψάρι. Μόνο σε ορισμένους διακεκριμένους φίλους του, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού μοιράζει τις “γνώσεις” του, και επειδή “είμαι “ακριβός” και δεν μπορείτε να με πληρώσετε” όπως τονίζει χαμογελώντας, τις ανταλλάσω με ένα καλό γεύμα… 

Είναι από τους ανθρώπους που ασχολείται με την πολιτική από χόμπι. Στα μυστικά της πολιτικής τον μύησε ένας παλιός του εργοδότης ο οποίος ακόμα ρίχνει βαριά την σκιά του στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Ένας επιχειρηματίας, που από τα “αριστερά ως τα δεξιά” της πολιτικής πίνουν νερό στο όνομά του… 

Η τεχνολογία ενός “έξυπνου” τηλεφώνου σου επιτρέπει να ορίζεις ένα ιδιαίτερο τόνο μηνύματος σε όποια επαφή θέλεις. Στην επαφή του “Σταθμάρχη” έχω βάλει ένα ξεχωριστό ήχο, τόσο ξεχωριστό όσο και οι πληροφορίες που έχει αποφασίσει να μοιράζεται μαζί μου. 

Εκείνο το βράδυ, πριν από καιρό, άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο εισερχόμενου μηνύματος. Ένας ήχος που χωρίς να έχω κοιτάξει το περιεχόμενο του μηνύματος με προετοίμασε για συνάντηση.
“Το παιχνίδι χοντραίνει… μπορείς να βρεθούμε αύριο στο συνηθισμένο μέρος;”. Στον “Σταθμάρχη” δεν λες ποτέ όχι, γιατί η επόμενη συνάντηση μπορεί να είναι σε 3 μήνες και να σε έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις… 

Στην παραλιακή υπάρχει ένα λαϊκό μαγαζί που δεν το πιάνει το μάτι σου. Το προτιμούν οι ντόποιοι και όσοι θέλουν να γευτούν φρέσκο ψάρι μακριά από αδιάκριτα μάτια. 

“Μεγάλη κεντρική υπηρεσία είναι κουφή και τυφλή…” μου είπε ξαφνικά μετά από 20 λεπτά συζήτησης περί της γενικής πολιτικής κατάστασης της χώρας περιμένοντας την ψητή σφυρίδα να έρθει στο τραπέζι μας. 

Τι εννοείς, του είπα… 

Οι καλοί μας φίλοι, αυτοί που βρίσκονται ακόμα στο πλευρό του Αλέξη, μας έχουν δώσει κάποια “εργαλεία” τα οποία μπορούν και ακούν τα πάντα. Και όταν εννοώ τα πάντα, εννοώ τα πάντα, είπε γελώντας και  κοιτώντας το “έξυπνο κινητό μου”. 

“Ανοίγουν τα πάντα” είπε, “mail, λογαριασμούς facebook, twitter. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο”, μου τόνισε, δίνοντας έτσι απάντηση στην απορία που είχα για πιο λόγο το κινητό του “Σταθμάρχη” προέρχεται τεχνολογικά από τα βάθη της δεκαετίας του 90… 

Τα συγκεκριμένα “εργαλεία” συνέχισε, πριν από λίγο καιρό μεταφέρθηκαν και βρίσκονται σε κτίριο της πλατείας στην οποία απολυμένοι δημόσιοι υπάλληλοι μετά από κάθε εκλογική αναμέτρηση συγκεντρωνόντουσαν για να διαμαρτυρηθούν για την απόλυσή τους.
Έναν όροφο πιο κάτω, από γραφείο πρώην στελέχους κραταιού κόμματος που μπορεί να “δυσκολεύεται” να δει την πραγματικότητα αλλά είναι βασικό γρανάζι της πολιτικής ζωής με τεράστια εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. 

Για πιο λόγο μεταφέρθηκαν τα συγκεκριμένα “εργαλεία” τον ρώτησα, αφού και εκεί που ήταν όποιος ήθελε έκανε την δουλειά του… 

Είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο μαγαζί το ελέγχουν πλήρως με ρώτησε, απαντώντας ουσιαστικα στο ερώτημά μού. Εκεί που τα πήγαν, συνέχισε, ελέγχονται πλήρως και κατευθύνονται αναλόγως… Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα μου είπε, ρουφώντας το τεράστιο κουβανέζικο Montecristo που απολαμβάνει πάντα μετά το τέλος των γευμάτων του. 

Αυτά συνέβησαν πριν από αρκετό καιρό… 

Πριν από λίγο άκουσα τον γνώριμο, χαρακτηριστικό ήχο μηνύματος από το κινητό μου. Πριν το δω ετοιμάστηκα ψυχολογικά για ακόμα μια συνάντηση με τον “Σταθμάρχη”. Ανοίγω το κινητό μου περιμένοντας να διαβάσω “….. στο συνηθίσμένο μέρος”. Άλλωστε είχαν περάσει 3 μήνες από την τελευταία μας συνάντηση. “Θυμάσε την κουβέντα που είχαμε πριν από λίγο καιρό; ξεκινούσε το μήνυμα. Αυτό που έγινε σήμερα είναι η αρχή του τέλους, συνέχιζε, πάντα συνωμοτικά περιμένοντας με σατανική διάθεση να καταλάβω τι εννοεί. 

Ήδη τα κανάλια και οι μεγάλες ιστοσελίδες άρχιζαν να παίζουν τις υποκλαπείσες συνομιλίες δύο κορυφαίων στελεχών, εκπροσώπων της οικονομικής Ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ελίτ με πολύ ισχυρούς φίλους. Τόμσεν και Βελκουλέσκου πρωταγωνιστές σε διάλογο για το μέλλον των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους δανειστές. 

Γιατί είναι η αρχή του τέλους και για ποιους, του γράφω και περιμένω με αγωνία την απάντηση. Ποτέ ο “Σταθμάρχης” για κάποιο λόγο, δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματά μου. Μερικές φορές μπορεί να αργήσει 2-3 ημέρες. Αυτή την φορά απάντησε σχεδόν αμέσως. 

“Αγαπητέ μου φίλε, τέτοια παιχνίδια είναι για μεγάλα παιδιά, αυτοί είναι ερασιτέχνες, επικίνδυνοι και πιστεύουν για κάποιο λόγο, ότι η ιστορία τους χρωστάει και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν όπως θέλουν. Αλήθεια, αναρωτήθηκε, πως θα αντιδράσουν οι “δωρητές” όταν μάθουν ότι τα “εργαλεία τους” χρησιμοποιούνται εναντίον στελεχών τους… 

Αμέσως θυμήθηκα πως τους άδειασε ο Πούτιν όταν τους είχε παραμυθιάσει με τους αγωγούς και τις προκαταβολές προκειμένου να διαπραγματευτεί για δικά του θέματα με την Γερμανία… 

Πώς τα “έξυπνα πουλιά” τα έπιασαν οι μπαρουτο-καπνισμένοι Ρώσοι διπλωμάτες σε μια ξώβεργα και τα έστειλαν να απολογούνται σε μεγάλο εκδότη για το πρωτοσέλιδο που έβγαλε και διαλαλούσε περιχαρής τα 5 δις προκαταβολή που θα ερχόντουσαν ζεστά-ζεστά στα κρατικά ταμεία. 

Αυτή την φορά προσπαθούν να “παίξουν” με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού… κάτι μου λέει ότι ο γνώριμος ήχος του κινητού μου θα χτυπήσει πολύ σύντομα.. 

Πηγή: kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το:
Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *