Τρις Ισοβίτης Δημοτικός Υπάλληλος κρυβόταν για 8 χρόνια στο Άγιον Όρος

Δικαιοσύνη
Μοιραστείτε το:
Τρις Ισοβίτης Δημοτικός Υπάλληλος κρυβόταν για 8 χρόνια στο Άγιον Όρος

Παρίστανε το δόκιμο μοναχό

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος καταχράστηκε 9 εκατ. ευρώ. Για 8 χρόνια κρυβόταν σε κελιά στο Αγιον Ορος! Ο Κωνσταντίνος Κιούσης, 48 ετών, που συνελήφθη και θα βρεθεί για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, είχε καταφύγει στο Αγιον Ορος και έμενε σε σκήτες και κελιά προσποιούμενος τον μοναχό. Eίχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξε σε βάρος του δημοσίου.

Πρόκειται -κατά πληροφορίες- για πρώην δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος, σύμφωνα με πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών Αττικής, ως ελεγκτής εσόδων – εξόδων των δήμων Δάφνης και Υμηττού, καταχράστηκε, το διάστημα από το 1995 έως το 2002, το χρηματικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών.

Συνολικά, σε βάρος του 48χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν 13 δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, χρέη προς το δημόσιο κ.ά., με τις οποίες καταδικάστηκε -όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας- σε τρις ισόβια, εννέα έτη και 69 μήνες. Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη. Όπως έγινε γνωστό, ο 48χρονος κρυβόταν την τελευταία 8ετία στον Άγιο Όρος, όπου προσποιούμενος τον δόκιμο μοναχό φέρεται ότι διέμενε σε σκήτες και κελιά. Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για την ταυτότητά του και χθες το μεσημέρι συνελήφθη στις Καρυές του Αγίου Όρους από αστυνομικούς του οικείου τμήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το:
Tagged