Σύγκρουση λεωφορείων στο Αιγάλεω – 11 επιβάτες ελαφρά τραυματίες (Εικόνες – Βίντεο)

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Σύγκρουση δύο λεωφορείων του ΟΑΣΑ σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου, στο Αιγάλεω, με έντεκα ελαφρά τραυματίες, σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου, δρόμοι που βρίσκονται κοντά στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο οδηγός του ενός λεωφορείου παραβίασε το STOP.

Οι τραυματίες, που ήταν επιβάτες των δύο λεωφορείων, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο «Αττικόν», όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις, για προληπτικούς λόγους οι περισσότεροι.

Μαρτυρίες για τη σύγκρουση λεωφορείων στο Αιγάλεω: «Ο οδηγός είδε το άλλο λεωφορείο αλλά συνέχισε να τρέχει»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιβατών των δύο λεωφορείων που συγκρούστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης

Τα λεωφορεία συγκρούστηκαν στην συμβολή των οδών Κορυτσάς και Πίνδου στο Αιγάλεω, κοντά στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν 11 επιβάτες που έχουν τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

Κάποιοι από αυτούς μίλησαν για τις δραματικές στιγμές που έζησαν, τονίζοντας πως το ένα λεωφορείο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, και πως δεν ήταν πρώτη φορά που το κάνει αυτό.

«Μπήκε ένα λεωφορείο μέσα σε ένα άλλο λεωφορείο» δηλώνει μια από τους τραυματίες, η οποία έκανε ράμματα και θα αναγκαστεί να απουσιάσει για κάποιες μέρες από την δουλειά της.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε τις μαρτυρίες των επιβατών στα βίντεο της ιστοσελίδας newsit.gr

Πηγή: liberal.gr, pronews.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged