Σταϊκούρας: Δωρεά της εταιρείας«HELLENiQ ENERGY», στα σχολεία της Π.Ε. Φθιώτιδας

Α/θμια Φθιώτιδα,
Μοιραστείτε το:

Η εταιρία «HELLENiQ ENERGY», στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Ράλλυ Ακρόπολις, ολοκλήρωσε την εξαιρετική πράξη υψηλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υιοθετώντας τη σχετική πρόταση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, μετά και από σχετική συνεργασία που είχε με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Παραδίδονται, μέσω δωρεάς, 62 φορητοί υπολογιστές, 54 συστήματα προβολής, 21 πολυμηχανήματα, 7 3d εκτυπωτές και 6 διαδραστικοί πίνακες για τα σχολεία της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Πλέον, και σε συνέχεια της σχετικής δράσης του Σεπτεμβρίου, κάθε Δημοτικό, κάθε Γυμνάσιο και κάθε Λύκειο της Π.Ε. Φθιώτιδας, θα διαθέτει τουλάχιστον έναν νέο, σύγχρονο υπολογιστή και ένα νέο σύστημα προβολής.

Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με τον Πρόεδρο της «HELLENiQ ENERGY» κ. Γιάννη Παπαθανασίου, παρέδωσαν χθες έναν νέο, σύγχρονο μετεωρολογικό σταθμό στο Κακογιάννειο Αστεροσχολείο της Υπάτης, μία δομή – κέντρο εκπαίδευσης, έρευνας και διάδοσης της επιστήμης της Αστρονομίας, που αποτελεί καινοτόμο εκπαιδευτική δραστηριότητα, προσελκύοντας επισκέπτες από πολλές γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, δήλωσε: «Ο νέος, συμπληρωματικός εξοπλισμός που παραδίδεται στα σχολεία μας, αναβαθμίζει περαιτέρω τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρονται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία «HELLENiQ ENERGY», τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ανδρέα Σιάμισιη και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Παπαθανασίου και για αυτή την πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους μαθητές μας και την εκπαιδευτική κοινότητα».

Μοιραστείτε το:
Tagged