Προφυλακίσθηκε ο «κύριος» καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτριες

Β/θμια Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ο 57χρονος

Θεωρούνταν σημαντικός πολίτης υπεράνω κάθε υποψίας και η σύλληψή του, μετά από καταγγελία, προκάλεσε σεισμό στην κοινωνία των Χανίων. Το πόσο αξιοσέβαστο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας αλλά και του οικονομικού γίγνεσθαι της πόλης θεωρούνταν, γίνεται διακριτό και από0 την ανακοίνωση της Ένωσης Φροντιστών της πόλης στην οποία  γίνεται επίκληση της προσωπικότητας του συλληφθέντα από την μία και του σεβασμού στα δικαιώματά του και από την άλλη σημειώνεται σ’ αυτή ότι η Ένωση δεν έχει καμία σχέση με γεγονότα αυτής της μορφής.

Σε ότι αφορά τον συλληφθέντα, τα στόματα άνοιξαν και έχουν γίνει μέχρι τώρα πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια. Η ώρα της… απολογίας του καθηγητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στο φροντιστήριο που διατηρεί στα Χανιά ήταν η (προ)χθεσινή αν και την προηγούμενη ημέρα ο 57χρονος καθηγητής που οδηγήθηκε στον ανακριτή ζήτησε και έλαβε νέα 24ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί χθές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο καθηγητής αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του καταλογίζουν.

Σύμφωνα με το cretapost, ο γνωστός καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ παράλληλα εξετάζονται και οι καταγγελίες τις οποίες έκαναν μαθήτριές του που αφορούν ότι έπεσαν θύμα ασέλγειας.

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες ο καθηγητής φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του φροντιστηρίου στο οποίο είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης. Η ασέλγεια αφορά ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων ενώ ο φερόμενος ως δράστης – σύμφωνα με τις καταγγελίες – εκτός από ασελγείς πράξεις φέρεται να είχε και ολοκληρωμένη συνουσία κατά φύση με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου!

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τις τελευταίες ημέρες του 2018 και λίγο πριν την πρωτοχρονιά όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε, ενώ ακολούθησαν και οι πρώτες καταγγελίες που αφορούσαν περιστατικά του 2013 όταν εκείνα ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο 57χρονος φροντιστής φέρεται εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του εκπαιδευτικού να παρενοχλούσε τις νεαρές κοπέλες ακόμα και μέσα στους χώρους του φροντιστηρίου του.

Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων καθηγητής

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 57χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, η απολογία του 57χρονου στον ανακριτή διήρκεσε περίπου 3 ώρες και ακολούθησε η απόφαση προφυλάκισής του, ενώ από την πλευρά του κατηγορούμενο δεν ασκήθηκε αίτηση ακυρότητας της απόφασης.

Ο καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις δικαστικές αρχές.

Όπως αναφέρθηκε ποιο πάνω, η υπόθεση ξεκίνησε στα τέλη του 2018, όταν οι αρχές δέχτηκαν καταγγελίες από ενήλικες σήμερα κοπέλες, ότι ο εν λόγω καθηγητής προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του το 2013, ενώ ήταν ανήλικες και φοιτούσαν στο φροντιστήριο του.

Μοιραστείτε το:
Tagged