Πνευματική σύφιλη…

Γνώμες
Μοιραστείτε το:
Πνευματική σύφιλη…

Πάσχει από σύφιλη στον εγκέφαλο αυτή η αποικία! Είναι τόσο προχωρημένη και καθολική! Δεν υπάρχει υγιές μέρος στην Γκραικυλία! Οι εξαιρέσεις τον κανόνα επιβεβαιώνουν! Εκεί, που δεν παίζεται ο διεφθαρμένος, ηλίθιος, ψεκασμένος δια της οθόνης όχλος και τα πάσης φύσεως ντόπια κομματόσκυλα είναι τα «εθνικά θέματα». Φυσικά και δεν έχουν εθνικά θέματα οι αποικίες και οι σκλάβοι. Κάνουν μόνο ό,τι του διατάσσουν τα ξένα τους αφεντικά. Για να μην ξεχνιόμαστε το λέμε πάλι! Έ, ρε, ανέξοδη μαγκιά, ηλίθιο, φραστικό μίσος κατά Τουρκίας κι Ερντογάν! Ξεπερνά ακόμα και τον φτηνό σαρκασμό και τις εξυπνακίστικες ατάκες στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) για την Βενεζουέλα.

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Φυσικά, αυτές είναι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες τους, ελεύθερες κι ανεξάρτητες χώρες, μα του «Έλληνα» ο τράχηλος ζυγό απολαμβάνει! Ο… προαιώνιος εχθρός και άλλες ανοησίες, εξυπηρετούν παρούσες σκοπιμότητες ραγιαδισμού, ενώ στην ουσία είναι οι προηγούμενοι αφέντες της Γκραικυλίας. Μην κοιτάτε, που γίναμε Ευρώπη! Είλωτες του Ιμπεριαλισμού με τοποτηρητή το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Φυσικά, όλοι οι επαναστάτες, προοδευτικοί, αγωνιστές είμαστε Τούρκοι! Βενεζουελάνοι! Είμαστε με κάθε λαό, που μπαίνει, έστω πρόσκαιρα, προβληματικά, καρφί στο μάτι των φονιάδων των λαών! Δεν έχουμε αυταπάτες! Θα νικήσει πάλι ο Ιμπεριαλισμός, για να κερδίσει έστω μια ώρα παράταση ζωής φέρνει τον πίθηκο, καταστρέφει την γη. Μην ανησυχείτε! Έρχεται καλπάζοντας κομμουνισμός πρωτόγονος! Με κοντάρια και πέτρες, όπως το είπε ο Μέγας Αϊνστάιν!

Μην κοιτάτε, που γίναμε Ευρώπη!

Μπράβο στους Τούρκους, που ανθίστανται, όσο μπορούν, αν και ξέρουν πόσο είναι δύσκολο ν’ αντέξουν. Η πίεση τεράστια και φαίνεται ότι είναι στην δύση του το άστρο Ερντογάν, τελευταία πληθαίνουν και οι «προσωπικού μένους» ενέργειες κι αντιδράσεις, που κυρίως στην πολιτική, γεωπολιτική σκηνή δεν δείχνουν ευφυή δράση! Καγχάζουν στην Γκραικυλία, όχι για να δείξουν, έστω ότι διαμορφώνουν ψήγματα αξιόμαχης διπλωματικής πολιτικής. Την διαρκή τραγική της έλλειψη αποδεικνύει ο κούφιος αντιτουρκικός βερμπαλισμός. Στις πέντε λέξεις των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) οι δυο είναι «χαστούκι στον Ερντογάν»! Είπαμε: Εγκεφαλική σύφιλη! Δεν δέχονται ότι ένας ηγέτης, όχλος – λαός αμφισβητεί, όπως δύναται κι επιθυμεί, τον Ιμπεριαλισμό και τις ντιρεκτίβες του. Με τί χαρά τρίβουν τα χέρια! Είπαμε εξωτερική πολιτική δια της οθόνης, για εσωτερική κατανάλωση, για να εξυπηρετεί την υποτιθέμενη ανωτερότητα του σκλαβωμένου όχλου της Γκραικυλίας, έναντι κάθε άλλου, ωστόσο ανεξάρτητου! Τί εθνικό μεγαλείο στην Αποικία, τί χαρά, που ο βαψομαλλιάς Ντόναλντ «Ντακ» θα τιμωρήσει αμείλικτα την απείθαρχη Τουρκία!

Και όχι μόνο! Ανατριχιάζουν οι Γκραικύλοι δια των βοθροκάναλων: Ώρα της δικαίωσης! Θα τιμωρήσουν οι Αμερικάνοι την Τουρκία και επιτέλους θα κληθεί η «χώρα μας» να πάρει μέρος του γεωπολιτικού ρόλου της Τουρκίας! «Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες»; Η Αποικία είναι πρόθυμη να γλύψει κι άλλες κατουρημένες ποδιές ξένων αφεντικών, να φορέσει με εθνικό πατριωτισμό πιο σφικτά δεσμά, να γίνει σύνορο της Ευρώπης με την Ασία και δη με την Τουρκία! Πού πας, ρε Καραμίχαλε; Δεν έχεις μυαλό! Δεν βάζεις; Μόλις σταθεροποιήθηκε το Ιμπεριαλιστικό σύστημα μετά την πτώση του Σοσιαλισμού, αν κι ήσουν δεκαετίες αποικία των Η.Π.Α., υποψήφιο πυρηνικό ολοκαύτωμα για ενδεχόμενη αναχαίτιση πυραύλων του Σύμφωνου της Βαρσοβίας, σε πετάξανε ως τρίχα από το προζύμι! Όχι ένεκα εθνικοαπελευθερωτικών και αντιμπεριαλιστικών σου αγώνων –πού τέτοια τύχη!- αλλά άχρηστο πράμα, μη έχον γεωπολιτική αξία, αυξημένη, όπως παλιά, για τα συμφέροντα του Ιμπεριαλισμού!

Οι τυφλές, εθνικιστικές κραυγές δεν αναιρούν την υπεροχή του Κεμάλ έναντι του Βενιζέλου!

Ας είμαστε, όμως, σοβαροί, κυρίως από γεωπολιτικής πλευράς, όσο και αν έχουν ξαναειπωθεί από αυτό το μετερίζι! Προσέξτε, ραγιάδες της Γκραικυλίας, βαδίζετε σε άκρως ολισθηρό δρόμο, που οδηγεί σε βάραθρο! Μην ξεχνάτε διδάγματα της πρόσφατης ιστορικής εμπειρίας! Όχι για να την σπάσετε τάχα στους Τουρκαλάδες και να φανείτε πονηροί! Μόνο να μην την ξαναπάθετε! Η εξωτερική πολιτική ποτέ δεν είναι εν θερμώ μπαρούφα και συναισθηματική εκτόνωση του όχλου. Θέλει παγωμένη ματιά και επεξεργασία μακρόπνοων τετελεσμένων, όχι κομματική και εθνικιστική τύφλωση. Είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιείται συχνά για εσωτερική κατανάλωση, αρκεί να έχεις την δύναμη να επιβάλεις το τετελεσμένο σου.

Μην ξεχνάτε για παράδειγμα, ότι όσες φορές στην πρόσφατη ιστορία πιέστηκε, ταπεινώθηκε η Τουρκία, πήρε εκδίκηση προς δυσμάς! Πάντα εξάγει στο Αιγαίο, στην Μεσόγειο γεωπολιτικά, στρατιωτικά προβλήματα, εσωτερικές αστάθειες, από την εποχή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς. Τί τραγικό για την Γκραικυλία! Ο Τούρκος εύρισκε, ηγέτες χαρισματικούς, εν πάση περιπτώσει ικανούς να φέρουν σε πέρας την αποστολή επωφελώς για τα συμφέροντά του, σε αντίθεση με την Γκραικυλία, που κατά το ίδιο διάστημα της κρίσης μαστίζεται από πράκτορες ξένων αφεντάδων!

Οι τυφλές, εθνικιστικές κραυγές δεν αναιρούν την υπεροχή του Κεμάλ έναντι του Βενιζέλου! Συγνώμη! Πώς δεν σκέφθηκα ότι κάνω λάθος! Τα «δικά μας» είναι τέλεια εις τους αιώνες των αιώνων και μόνο «των άλλων» είναι άχρηστα! Χώρια, που πάντα η Γκραικυλία έχει αρωγό την Ευρώπη, ως γνωστόν είμεθα Ευρώπη σε αντίθεση με την Τουρκία! Θα παρέμβουν η Ευρώπη και η Η.Π.Α.! Φαντάζομαι όπως το 1922! Δεν έφτανε η Τουρκία! Τα χάλασες και με την Ρωσία! Όχι πως τα είχες ποτέ καλά! Παραμύθι η «πατροπαράδοτη ελληνορωσική φιλία»! Τόσο… πατρικής, που έσπευσες, κατ’ εντολήν των Ιμπεριαλιστών, στην κατάπνιξη της Επανάστασης των Μπολσεβίκων, έπαιξες στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου ρόλο αναχώματος. Πατρικές σχέσεις: Από δω ξεκινούν οι Αμερικάνοι κάθε αντισοβιετική πολιτική τους επίθεση. Και στην παλινόρθωση του news376dκαπιταλισμού στην Ρωσία έπαιξες τον αντιδραστικό ρόλο. Αλλά μη νομίζεις ότι για επιβράβευση θα σ’ αφήσουν τα ξένα αφεντικά να σαλιαρίζεις ανεξέλεγκτα με την Ρωσία! Δεν ξεχνάνε με τίποτα οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι το χουνέρι, που παραλίγο να πάθαιναν, το έπαθαν στην εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση 1941 – 1944, ας όψεται η μαλακία του Άρη και η προδοσία του Κ.Κ.Ε!

Το καπρίτσιο του «Ντακ»

Κατάλαβες γιατί στήθηκε η κρίση με την Ρωσία και μάλιστα από εγχώριους πράκτορες των Η.Π.Α., που πάλαι ποτέ στο Κ.Κ.Ε. το έπαιζαν με τον ανάλογο διεθνιστικό θόρυβο «σοβιετικότεροι» των σοβιετικών; Δεν επιτρέπουν οι ξένοι σε αποικίες αυτόβουλη σχέση με την Ρωσία, που παραμένει ο πιο σημαντικός εχθρός του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, έστω με παλινορθωμένο σκληρό καπιταλισμό! Δεν τα λένε σωστά, όχλε της Γκραικυλίας, ούτε για την οικονομική σύγκρουση Η.Π.Α. και Ευρώπης! Δεν τρελάθηκε ο κομοδινί Ντόναλντ «Ντακ». Κάνει τις δουλειές του το σύστημα του Παγκόσμιου Κεφαλαίου, τον αξιοποιεί κατάλληλα μέχρι να τον πετάξει στημένη λεμονόκουπα. Τί πιστεύεις ότι είναι οι περίφημοι εκατέρωθεν δασμοί;

Το καπρίτσιο του «Ντακ»; Φυσικά και υπάρχουν ενδοϊμπεριαλιστικές, δεν είναι νέο και πρωτότυπο αυτό, αλλά μετράει η δεσπόζουσα τάση προς την οποία πάει κάθε σύστημα. Τα μεταλλαγμένα είναι, κορόιδο, το πρωτεύον, με πρώτο πιάτο την σόγια. Η Ευρώπη δέχεται απειλές, πιέσεις, να μην έχει αντίδραση, ουδεμία προστατευτική πολιτική στην μεταλλαγμένη, επικερδή σαβούρα, που ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι για να καταβροχθίζει αμάσητη ο καλπάζων πίθηκος. Περί αυτού πρόκειται! Όσο για τις αντιθέσεις μέσα στο ίδιο το στρατόπεδο του Παγκόσμιου Κεφάλαιου; Τί κρίμα, που δεν υπάρχουν πλέον χαρισματικοί λαϊκοί ηγέτες να τις συνδαυλίσουν για τα συμφέροντα των εργαζομένων!

14 Αυγούστου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged