Παρασκευή 12 Απριλίου η «Μεγάλη Πρώτη» για την παράταξη Παχατουρίδη

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Η Παρασκευή 12  Απριλίου είναι η «Μεγάλη Πρώτη» για την παράταξη του νυν Δημάρχου κου Ανδρέα Παχατουρίδη. Ανεπίσημη ή επίσημη, πρόκειται ουσιαστικά και στην πράξη για την ημέρα έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας από πλευράς του νυν δημάρχου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την συγκεκριμένη Παρασκευή ή μάλλον το βράδυ της, η δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» του κου Παχατουρίδη, έχει προγραμματίσει 8 ή 10 δημόσιες εκδηλώσεις ή αλλιώς συνεστιάσεις σε καταστήματα ψυχαγωγίας της Πόλης, στις οποίες έχουν κλιθεί να παραβρεθούν δημότες του Περιστερίου, με πρώτους όσους στελεχώνουν τις δομές του. Οι εκδηλώσεις-συνεστιάσεις θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα, ενώ η συμμετοχή όσων παραβρεθούν, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στα όρια του «συμβολικού» σε σχέση με όσα θα προσφερθούν σ’ αυτούς.

Η ευθύνη κάθε εκδήλωσης-συνεστίασης έχει ανατεθεί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, σε έναν ή δύο υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, που έχουν «χρεωθεί» και την ευθύνη της επιτυχίας σε ότι αφορά την συμμετοχή του πλήθους των δημοτών.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική παράταξη Παχατουρίδη οργανώνει ταυτόχρονες εκδηλώσεις-συνεστιάσεις αυτής της μορφής, προκειμένου να προβάλει  τους υποψηφίους της και το μήνυμά της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Έχουν προηγηθεί με μεγάλη μάλιστα επιτυχία οι εκδηλώσεις-συνεστιάσεις για την πρόσφατη «Γιορτή της Γυναίκας», σε μία από τις οποίες τραγούδησε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και τραγουδιστής νεανικών ασμάτων Γιώργος Τσαλίκης.

Τέλος σε ότι αφορά, το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Με την Κοινωνία Μπροστά», φέρεται να είναι σχεδόν συμπληρωμένο στο σύνολό του, με την ανανέωση του να αγγίζει το 30-35% περίπου, ενώ όπως έγινε γνωστό 10 περίπου παλιά στελέχη του και νυν δημοτικοί σύμβουλοι πρόκειται να αποσυρθούν από τα κοινά.

Δημ-άρχης

Peristeri.org

Μοιραστείτε το:
Tagged