Λεβέντης: Δεν μπορείς να σταθείς με ψήφο εμπιστοσύνης από πρόθυμους και γυρολόγους

Πολιτικά Κόμματα
Μοιραστείτε το:

«Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό OPEN σημείωσε «Δεν μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ούτε κυβέρνηση κουρελού. Να πάρεις δηλαδή ψήφο εμπιστοσύνης από πρόθυμους και γυρολόγους».

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «συνένοχο τον κ. Καμμένο» και εκτίμησε ότι «θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση με έναν τρόπο όμως που θα εξυπηρετεί και τον κ. Τσίπρα».

«Η κυβέρνηση από την πλευρά της», τόνισε ο κ. Λεβέντης, «αναζητεί τους 6 βουλευτές που θα την στηρίξουν στο ενδεχόμενο να ζητήσει ο πρωθυπουργός ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ο κ. Λεβέντης μίλησε για σαπίλα του πολιτικού συστήματος και για βουλευτές που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα χωρίς να γνωρίζει κανένας ποια είναι τα αληθινά κίνητρά τους».

Ο πρόεδρος της Ένωσης κεντρώων επεσήμανε ακόμη ότι τα όσα συμβαίνουν στην ΠΓΔΜ ανάγονται στη σφαίρα της επικοινωνίας για να δείξουν στη διεθνή κοινότητα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και κρέμονται σε μια κλωστή. «Με Αμερικανούς και Γερμανούς να πιέζουν Σκόπια και Αθήνα να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών πιστεύετε ότι η συμφωνία αυτή θα μείνει στα συρτάρια;» αναρωτήθηκε ο κ. Λεβέντης.

Τέλος, για τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Σαρίδη, ο κ. Λεβέντης είπε: «Δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του, ψήφισε τον προϋπολογισμό. Εάν δεν ζητήσει συγνώμη, δεν μπορεί να υπάρξει καμία επαφή. Σε όποιο κόμμα και να πάει δεν πρόκειται να εκλεγεί και κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό».

Πηγή: iefimerida.gr 

Μοιραστείτε το:
Tagged