ΛΑ.Ε. Περιστερίου: Σχετικά με την Μαρία Αφοξενίδου και την κλίση της στην Ασφάλεια – Η κυβερνητική τρομοκρατία δεν μας σταματά!

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Και η Μαρία Αφοξενίδου στέλεχος της ΛΑ.Ε Περιστερίου καλείται να απολογηθεί στην Ασφάλεια! Η κυβερνητική τρομοκρατία δεν μας σταματά!

Δεν έχουν τέλος οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών της ΛΑ.Ε. και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Μετά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, που καλείται για πέμπτη φορά καλούν και την Αφοξενίδου Μαρία στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Περιστερίου και μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στη ΓΑΔΑ την Τρίτη 26/2 για  έγγραφες «εξηγήσεις», από το περιβόητο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Καταδικάζουμε την απόπειρα της κυβέρνησης να τρομοκρατήσει τους αγωνιστές. Η ΛΑΕ Περιστερίου θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας. Θα αγωνιστεί μέχρι τέλους ώστε κανένας εργαζόμενος, συνταξιούχος, άνεργος να μη χάσει το σπίτι του από τους τραπεζίτες, την ΕΕ, τους θεσμούς και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά στους λαϊκούς και εργατικούς αγώνες για την ανατροπή της λιτότητας και του αυταρχισμού με τον οποίο μας κυβερνάνε.

Δήλωση της σ. Μαρίας Αφοξενίδου:

“Με τον καιρό να ‘ναι κόντρα,

έχει τιμή σαν πετάς”…

Ως μέλος της ΛΑΕ, θα πορευτώ μέχρι το τέλος των καθεστωτικών του Τσίπρα, μαζί με τους συντρόφους μου κι όλους όσους παλεύουν για τον λαό και τα δίκια του σε όλους τους αγώνες συνειδητά, με ό,τι κόστος κι αν συνεπάγεται αυτό…

Λαϊκή Ενότητα Περιστερίου 23/2/2019

Μοιραστείτε το:
Tagged