Επαφές του Θανάση Καποτά με τα αρμόδια υπουργεία για το Ποικίλο Όρος

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο αγώνας για την προστασία του μοναδικού πνεύμονα πρασίνου της Δυτικής Αθήνας συνεχίζεται!
Με τη συνδρομή της βουλευτίνας του Σύριζα κ. Χαράς Καφαντάρη η δημοτική μας κίνηση Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι, επιμένει να ζητά λύση στο σύνθετο αυτό πρόβλημα της διεκδίκησης εδώ και δεκαετίες χιλιάδων στρεμμάτων γης στο Ποικίλο Όρος, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Λαμίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Καποτάς, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Φώτη Κουγιουμτζή επισκέφτηκαν το τελευταίο διάστημα τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκη και ζήτησαν να βρεθεί ο τρόπος και η λύση ώστε να διασφαλισθεί ο δασικός χαρακτήρας του βουνού και να προστατευτεί η δημόσια περιουσία.

Στη συνάντηση με τον κ. Φάμελλο παρευρέθηκαν και οι υπ. δήμαρχοι Πετρούπολης κ. Μπουσιούνης και Χαϊδαρίου κ. Σπηλιόπουλος, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Η επιδίωξη της ΄΄Μονής Λαμίας΄΄ και ιδιωτών που είναι η καταστρατήγηση του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα της περιοχής, η ιδιοποίηση, η οικοπεδοποίηση και τελικά η οικοδόμησή της δεν θα περάσει και το Ποικίλο Όρος θα αποδοθεί στους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας, ως πνεύμονας πρασίνου!

16 Μαρτίου 2019

Ανοιχτοί Ορίζοντες για το Περιστέρι

Μοιραστείτε το:
Tagged