Εκστρατεία ενημέρωσης στα ΚΕ.ΦΙ. του Δήμου Περιστερίου για τη σημασία της διατροφής

Uncategorized
Μοιραστείτε το:
Εκστρατεία ενημέρωσης στα ΚΕ.ΦΙ. του Δήμου Περιστερίου για τη σημασία της διατροφής

Από τις αρχές του Νοεμβρίου 2018 υλοποιείται η εκστρατεία ενημέρωσης των μελών όλων των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου Περιστερίου, για τη σημασία και τον ρόλο της διατροφής στην αντιμετώπιση της εποχικής γρίπης και των λοιμώξεων. Συντονίζεται από τον  Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας, Καρδιολόγο Γιώργο Μπεκιάρη. Οι ομιλίες γίνονται από την Κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο κα Εβίτα Βλάχου, σε όλα τα ΚΕ.ΦΙ. (πρώην ΚΑ.ΠΗ.) του Δήμου, με την συνεργασία και βοήθεια των λειτουργών των ΚΕ.ΦΙ. και των συνεργατών και εθελοντών του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου. 

Η καλή κατάσταση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την αποφυγή λοιμώξεων και τη μείωση των συμπτωμάτων τους. Ένα καλά θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι η καλύτερη πρόληψη τόσο για την εποχική γρίπη όσο και για οποιαδήποτε άλλη λοίμωξη που προσβάλει τον οργανισμό. Η σωστή και ποιοτική διατροφή αποτελεί το κλειδί για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων και ιδιαίτερα της  γρίπης.   Ήδη, έχουν πραγματοποιηθεί ομιλίες στο 1ο, 2ο, 3ο, 5ο, 6ο και 8ο ΚΕ.ΦΙ. και με βάση το πρόγραμμα, με ώρα έναρξης 10.00 πμ, συνεχίζονται ως εξής: 

  • Πέμπτη 29/11/2018 στο 9ο ΚΕΦΙ
  • Παρασκευή 30/11/2018 στο 7ο ΚΕΦΙ

Εκτός από τα μέλη των ΚΕΦΙ, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες ελεύθερα. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  kepygeias@peristeri.gr.

Μοιραστείτε το:
Tagged