Είναι είδηση; Μπά: Και η ξαδέρφη του κ Τσίπρα διορίστηκε στο Δημόσιο με μισθό 2.500 ευρώ

Απασχόληση
Μοιραστείτε το:
η ξαδέρφη του κ Τσίπρα διορίστηκε στο Δημόσιο με μισθό 2.500 ευρώ

Είναι απόλυτα κατανοητές οι αυξήσεις που επιφυλάσσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Και απολύτως θεμιτές, οι προκλητικές αυξήσεις που αποφάσισαν για τους μετακλητούς υπαλλήλους, δηλαδή για τα δικά της παιδιά, τους συγγενείς και τους φίλους, που προσλαμβάνονται στα υπουργικά γραφεία.

Πώς θα το εξασφάλιζαν αυτό οι ευφυέστατοι κυβερνήτες μας; Μα μέσω μειώσεων στις συντάξεις, μέσω αυξήσεων στις εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών και πρωτίστως μέσω αύξησης φόρων σε όλους, κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες! Μόνον έτσι μπορεί να εγκαθιδρυθεί και να συντηρηθεί το μεγάλο κομματικό κράτος της Αριστεράς, που ήδη κτίζεται με αρχιτεκτονική συμμετρία.

Αποκαλύφθηκε ότι εκτός από τον ξάδερφο του κ. Τσίπρα, βολεύτηκε και η (εξ αγχιστείας) ξαδέρφη του κα Αθανασία Ψαρουδάκη, με μια θέση στο δημόσιο. Η σύζυγος του κ. Γιώργου Τσίπρα, προσελήφθη με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου, στο φιλόξενο γραφείο του κ. Σπίρτζη! Βέβαια αυτό πλέον δεν αποτελεί είδηση, αλλά ρουτίνα!

Όμως, κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα για το αξίωμα περί «νόμιμου και ηθικού». Δηλαδή πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση της Αριστεράς ότι οι δεκάδες αντίστοιχοι διορισμοί μπορεί να κινούνται στα όρια της πολιτικής ηθικής, αλλά είναι «νόμιμοι», κάνει λάθος.

Οι διορισμοί αυτοί είναι και «ανήθικοι» αλλά και «παράνομοι». Γιατί σύμφωνα με νόμο που πέρασε το 2012 η «νεοφιλελεύθερη», «τρισκατάρατη» κυβέρνηση του «προσκυνημένου» «γερμανοτσολιά» Αντώνη Σαμαρά, απαγορεύεται ο διορισμός σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, συγγενών μέχρι β΄ βαθμού, υπουργών, βουλευτών και λοιπών πολιτικών στελεχών.

Ο κ. Τσίπρας, λοιπόν είτε παρανομεί, παρακάμπτοντας το Νόμο, επιτρέποντας όλους αυτούς τους προκλητικούς διορισμούς, είτε κατάργησε νύχτα το Νόμο, χωρίς να το μάθουμε ποτέ, για να βολέψει τους συγγενείς και τους φίλους του. Είτε το ένα ισχύει, είτε το άλλο, είναι εξίσου απαράδεκτο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλει να δώσει λόγο. Και να μας εξηγήσει τι στο καλό συμβαίνει! Γιατί σε μια δημοκρατική κοινωνία, το κράτος δεν είναι λάφυρο, ειδικά όταν χρηματοδοτείται από τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού.

Insider

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged