Δωρεάν νομικές συμβουλές και πληροφόρηση σε συνταξιούχους, εργαζόμενους και ανέργους, από Δήμο Ιλίου και ΓΣΕΕ

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Σύμφωνο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου και Προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου για τη δημιουργία μιας νέας υποστηρικτικής δομής πληροφόρησης και συμβουλευτικής συνταξιούχων, ατόμων πλησίον της σύνταξης, εργαζομένων και ανέργων, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης, στο Δημαρχείο Ιλίου. Τη δομή παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας του Δήμου Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και στη συνέχεια οι εισηγητές Νομικοί Σύμβουλοι και Επιστημονικοί Συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Θεόδωρος Βλάσσης και Χρήστος Θανασουλόπουλος μίλησαν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην κοινωνική ασφάλιση και το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στις εργασιακές σχέσεις.

Η νέα δομή θα λειτουργήσει συμπληρωματικά του Γραφείου Πληροφόρησης & Υποστήριξης Ανέργων, το οποίο προσφέρει στήριξη στους άνεργους πολίτες του Δήμου Ιλίου από το 1997.

Από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, Νομικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Απασχόλησης θα βρίσκονται την 1η και την 3η Δευτέρα κάθε μήνα, από 16:00 έως 20:00, στο Δημαρχείο Ιλίου, στον 4ο όροφο, προκειμένου να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες εξειδικευμένης πληροφόρησης και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με το Γραφείο Πληροφόρησης & Υποστήριξης Ανέργων και συγκριμένα με την κυρία Χρυσούλα Κουλουρίδη στο τηλέφωνο 2132030169, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 έως 14:00.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Ο Δήμος μας έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες με σκοπό την πληροφόρηση και την ανακάλυψη νέων προοπτικών στο χώρο εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, διευρύνουμε τη στήριξή μας προς τους πολίτες που αναζητούν έγκυρες απαντήσεις σχετικά με τα εργασιακά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα, δημιουργώντας μια νέα δομή, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, όπου θα παρέχει δωρεάν εξειδικευμένες πληροφορίες, προς αυτήν την κατεύθυνση. Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Ινστιτούτο Εργασίας και τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλο.»

Δωρεάν νομικές συμβουλές και πληροφόρηση σε συνταξιούχους, εργαζόμενους και ανέργους, από Δήμο Ιλίου και ΓΣΕΕ

Μοιραστείτε το:
Tagged