Γιώργος Καρράς: Θα συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Απρόσκοπτα θα συνεχιστεί η μεταφορά των μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων με παρέμβαση του Γιώργου Καρρά

Με καθοριστική παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Γιώργος Καρράς απέσπασε τη δέσμευση των αρμόδιων Υπουργών Εσωτερικών και Παιδείας και θα δοθεί λύση στο ζήτημα ώστε η μεταφορά των μαθητών των Καλλιτεχνικών Σχολείων της χώρας να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Ο Γιώργος Καρράς είχε καταθέσει σχετική τροπολογία, την οποία συνυπέγραψαν συνάδελφοί του Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ζητώντας να διορθωθεί η αδικία σε βάρος των μαθητών των Καλλιτεχνικών σχολείων και να αρθούν οι χιλιομετρικοί περιορισμοί για τη δωρεάν μεταφορά των παιδιών προς και από τα σχολεία τους. 

Αφιέρωσε, μάλιστα, το σύνολο της ομιλίας του στη Βουλή στο θέμα αυτό, τονίζοντας την ανάγκη της ρύθμισης ώστε να ισχύει για τους μαθητές των Καλλιτεχνικών Σχολείων η ίδια πρόβλεψη μεταφοράς τους που ισχύει και για τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων. “Να μην αναγκάσουμε τα παιδιά να εγκαταλείψουν τα Καλλιτεχνικά Σχολεία, που είναι σχολεία πολιτισμού, εξ αιτίας μιας άδικης σε βάρος τους παράλειψης”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρράς. 

Μοιραστείτε το:
Tagged