Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Να πάρουμε τις γειτονιές και τις ζωές μας στα χέρια μας

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου έχει αποδείξει στην πράξη και όχι στα λόγια πως δεν είναι μια προεκλογική δημοτική παράταξη ευκαιρίας. Είναι η αυτενεργός συλλογικότητα που πρωταγωνιστεί στους αγώνες της λαϊκής πλειοψηφίας τόσο για κοινωνικές όσο και για τοπικές διεκδικήσεις. Είναι η αυτενεργός συλλογικότητα που πάντα προσπαθεί να είναι η φωνή «αυτών που δεν έχουν φωνή», των καθημερινών ανθρώπων της διπλανής πόρτας και της βιοπάλης. Είναι η αυτενεργός συλλογικότητα των αγωνιζόμενων νέων, των εργαζόμενων, των συνταξιούχων, των μικροεπαγγελματιών, των κατοίκων που αποτέλεσε και αποτελεί την πραγματική μαχητική ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ (με κεφαλαία) τόσο ενάντια σε όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις όσο και ενάντια στην δημοτική αρχή  Παχατουρίδη που ήταν και είναι ο «πιο καλός ο μαθητής» σε δημοτικό επίπεδο αυτής της καταστροφικής πολιτικής του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ – μνημονιακών κυβερνήσεων.

Σε μια περίοδο που προκαλεί θυμηδία η προεκλογική εμφάνιση από το πουθενά διάφορων ουρανοκατέβατων επίδοξων «Μεσσιών» καινοφανών υποψηφίων δημάρχων που το μόνο «πλεονέκτημα» που έχουν να διαφημίσουν είναι η στήριξή τους από μεγάλα μνημονιακά κόμματα, νυν και πρώην υπουργούς κλπ (λες και αυτό είναι κάτι … καλό), η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου είναι εδώ για να δηλώσει άλλη μια φορά μαζί με τους αγωνιζόμενους κατοίκους πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΜΕΣΣΙΕΣ».  Πολύ περισσότερο δε πως διάφοροι νεομφανιζόμενοι εκλεκτοί των μνημονιακών κομμάτων κάθε άλλο παρά … «Μεσσίες» είναι όσο ωραίες φωτογραφίες κι αν βγάζουν σε ιλουστρασιόν έντυπα και όσο πολυτελή σουαρέ κι αν κάνουν με παρουσία διάφορων VIPS της αστικής πολιτικής. Πως μόνη ελπίδα για να βελτιωθεί έστω και το παραμικρό στις ζωές της μεγάλης πλειοψηφίας των Περιστεριωτισσών και των Περιστεριωτών είναι η αυτοοργάνωση και η συλλογική αγωνιστική δράση. Άλλωστε έχει αποδειχτεί στην πράξη πως ΑΥΤΟ είναι το μόνο που φοβίζει τόσο τις μνημονιακές κυβερνήσεις όσο και την αγαπημένη τους δημοτική αρχή Περιστερίου.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου επειδή ακριβώς εκπροσωπεί τα δικαιώματα της μεγάλης πλειοψηφίας στον αντίποδα του εργοδοτικού συμπλέγματος ιδιοτελών συμφερόντων των λίγων το οποίο εκπροσωπείται από την δημοτική αρχή Παχατουρίδη – ΝΔ και από τα άλλα μνημονιακά κόμματα, ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  Απορρίπτει ως ψέμα και κοροϊδία το «δημαρχοκεντρικό μοντέλο» επίδοξων δημαρχαίων – «Μεσσιών» που ασπάζονται όλες οι κοινοβουλευτικές πολιτικές δυνάμεις. Προτάσσει την συλλογικότητα και την αγωνιστική κινηματική δημοκρατία. Αν δεν ήταν υποχρεωτικό προαπαιτούμενο από την αστική νομοθεσία, ούτε καν επικεφαλής δεν θα όριζε στο ψηφοδέλτιό της . Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ/ΟΛΟΙ «ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ», ταυτόχρονα και … «στρατηγοί» και «στρατιώτες» στους κοινωνικούς αγώνες. Και είμαστε παρούσες/παρόντες στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών κινημάτων κάθε μέρα, και μετά τις όποιες εκλογές, και πριν τις όποιες εκλογές και στα … «πέτρινα χρόνια» ανάμεσα στις εκλογές όταν οι διάφοροι προεκλογικοί διάττοντες δημοτικοί αστέρες των μνημονιακών κομμάτων εξαφανίζονται – συναινούν – συναλάσσονται – εξαγοράζουν στα παρασκήνια την προεκλογική τους παρουσία.

Για άλλη μια φορά απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα ουσιαστικής αγωνιστικής συσπείρωσης στους αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων μακριά από τέτοια ευκαιριακά προεκλογικά πυροτεχνήματα.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου εκφράζοντας την ανάγκη συγκρότησης μαχητικού κινήματος στην πόλη μας για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των αναγκών των δημοτών του Περιστερίου από την κυβέρνηση και την τοπική διοίκηση.

Καλούμε τα τοπικά ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου την ερχόμενη Πέμπτη 21/2, 5μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (Ξυλοτεχνία).

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου

Μοιραστείτε το:
Tagged