Αμερικανάκια δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό – Επικές αντιδράσεις (βίντεο)

Παιδιά-Έφηβοι
Μοιραστείτε το:

Παιδιά δοκιμάζουν ελληνικά φαγητά και η αντίδρασή τους είναι απλά …επική!

Ορισμένα από τα φαγητά που εμείς έχουμε στην ημερήσια διάταξη έπρεπε να δοκιμάσουν παιδιά που μένουν και μεγαλώνουν σε άλλες χώρες και δεν έχουν ξανά στο παρελθόν γευτεί κάποια ελληνική νοστιμιά. Η αντίδρασή τους είναι απλά υπέροχη!

Αμερικανάκια δοκιμάζουν ελληνικό φαγητό – Επικές αντιδράσεις

Τα παιδιά του καναλιού HiHo Kids στο Youtube έχουν την ευκαιρία κάθε βδομάδα να δοκιμάζουν κουζίνες όλου του κόσμου. Σε ένα από τα τελευταία βίντεο η δική μας, η ελληνική, είχε την τιμητική της με τους πιτσιρικάδες να έχουν τις πιο ξεκαρδιστικές αντιδράσεις.

«Είμαι έτοιμος για μια περιπέτεια φαγητού!», είπε ένα αγοράκι αφού παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα για την Ελλάδα.

Το πρώτο φαγητό που δοκίμασαν ήταν τα τυροπιτάκια. «Αυτό το τρώνε για πρωινό;», ρώτησε ένα κοριτσάκι εμφανώς σοκαρισμένο. «Αυτό δεν μοιάζει με πρωινό. Μοιάζει με βραδινό». Όπως και να έχει όλα τα παιδιά τα λάτρεψαν, ενώ ενθουσιάστηκαν και με το φύλλο. Στη συνέχεια δοκίμασαν καλαμάκι σουβλάκι με τζατζίκι. Άλλα λάτρεψαν το κρέας και άλλα το…γιαουρτοσκόρδιον! Γούστα είναι αυτά!

Δυστυχώς κανένα όμως δεν είπε καλά λόγια για το επόμενο πιάτο στο μενού. Ο παραδοσιακός μουσακάς, που συνήθως ενθουσιάζει τους τουρίστες και τα ελληνόπουλα, απογοήτευσε τα μικρά, τα οποία περίμεναν γεύση παρόμοια με λαζάνια και αντί αυτού γεύτηκαν μετλιτζάνα.

Ευτυχώς το βίντεο έκλεισε με χαρούμενη νότα καθώς όλα τα παιδιά λάτρεψαν τον χαλβά που τους σέρβιραν ως επιδόρπιο. «Θέλω να το φάω όλο!», είπε χαρακτηριστικά ένα κοριτσάκι.

Μπορεί κάποια πιάτα να δίχασαν, αλλά όπως φαίνεται η ελληνική κουζίνα κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά likes αλλά και views, καθώς το συγκεκριμένο βίντεο το έχουν δει περίπου 1 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Πηγή: thecaller.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged